The Interview (Evan Goldberg, Seth Rogen) (2014) -> Clichématig 

De in 2014 omstreden film over een televisiepresentator en zijn collega die plannen smeden om de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un om zeep te helpen, viel mij erg tegen. Je wordt overspoelt met clichés en het verhaal verveelde me zo dat ik moeite moest doen om te blijven kijken.

Wel vind ik het ene deel van de film beter gelukt dan het andere. Zo begint het redelijk grappig, daarna wordt het flauw. Op tweederde deel wordt het verhaal ineens wat boeiender en grappiger tot en met het eind. Dus te vroeg afhaken bij deze film is zonde.

Waar ik normaal gesproken James Franco een verfrissende vibe vind brengen, vind ik hem hier over-the-top. Zijn hyperactieve gedrag vind ik bijna irritant om naar te kijken, en dat zie je voortdurend, gezien het feit dat hij één van de hoofdrollen heeft.

Conclusie
Ik vind dat deze film best overgeslagen kan worden, want ondanks dat de synopsis je hoop geeft op een pareltje, stelt de totaliteit van de film teleur. Het acteerwerk is te slecht en de scènes te flauw. Bovendien zit er teveel hyperactiviteit in, wat het vermoeiend maakt om naar te kijken en om je aandacht vast te houden. Alleen kijken als je iets enigszins grappigs wilt zien en daarbij erg weinig tot geen verwachtingen hebt. Wellicht kunnen mannen deze film nog wel waarderen. Mediocre dan maar.

Link naar The Interview.

Advertenties

3 gedachtes over “The Interview (Evan Goldberg, Seth Rogen) (2014) -> Clichématig 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s