10 Things I Hate About You (Gil Junger) (1999) -> Jeugdig

10_Things_I_Hate_About_You_filmVoor even tussendoor, als je zin hebt in een Amerikaanse high-school movie: dat is 10 Things I Hate About You. Misschien ken je de titel of heb je de film jaren geleden al gezien en wil je hem nog een keer zien (zoals ik). De film zal in ieder geval niet tegenvallen, mits je er de juiste verwachtingen van hebt. 

Persoonlijk denk ik dat de meeste wat oudere kijkers, zich niet erg verbonden voelen met deze comedy. Het gaat om jeugdige liefdestaferelen, waar een getrouwd echtpaar vrij weinig meer mee te maken heeft.

Wat ik leuk vind is dat hoofdpersoon Julia Stiles, die Kat speelt, hier nog heel jong is. En Heath Ledger speelt ondanks zijn goede looks niet de populairste jongen van de school, maar de vreemde, beetje geïsoleerde Patrick. Ook Joseph Gordon-Levitt (Cameron in de film) is nog erg jong, hij lijkt achttien en dat is hij toevallig ook in deze film.

Het is een verhaal over de liefde, over vreemd zijn, over je mening geven, over strenge vaders en over een date vinden voor de prom night.

Prima film, zolang je oké bent met bovenstaande info.

Link naar 10 Things I hate about you

Advertenties

4 gedachtes over “10 Things I Hate About You (Gil Junger) (1999) -> Jeugdig

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s